RockStation

Jövőre sem kispályázik a Roadburn Festival

2015. október 03. - Ernő Hellacopter

neurosis_live2.jpg

Ugyan még ez az év is tartogat sok érdekeset és izgalmasat, de tekintetünket már a jövő évi fesztiválszezonra szegezzük, hiszen a Roadburn 2016-os műsora lassan összeáll, és sanszos, hogy a jegyek hamar gazdára találnak, így talán nem árt, ha felhívjuk a figyelmeteket rá!

Ami elsősorban említést érdemel, az a Neurosis 30 éves fennállásának méltó ünneplése, így Scott Kellyék egyből két napos bulit nyomnak, és rendhagyó setlistet ígérnek. Mivel nagy összegben fogadnék rá, hogy jövőre is Neurosis nélkül maradunk, igencsak érdemes elmerengeni a túra lehetőségén. Rajtuk kívül fellép a Paradise Lost, a Pentagram, a Tau Cross meg még egy rakás underground nagyágyú. A napi jegyeket 39 juróért lehet behúzni, a 3 napos bérlet 165, a négynapos 185 eurót kóstál. Cserébe garantáltan hallójárat pusztító élményben lehet részünk!

Minden részletet megtalálsz a fesztivál hivatalos oldalán. Ott tali!

http://www.roadburn.com/roadburn-2016/lineup/
https://www.facebook.com/roadburnfestival

flyer_roadburn_2016.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr117886092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum