RockStation

Gyilkos van a Storyum zenekarban!

2015. október 05. - rockstation

storyum_1.jpg

Új lemezének kiadására készülödik a Storyum nevű metál-rock zenekar. A Freedom címet viselő ősszel érkező anyag előfutáraként Sweet Killer című daluk kapott klippes formát. Az alvilágban játszódó cselekményben drogok, bosszú és véres könnyek is fokozzák a feszültséget.

Ez lett az első dal, ami bevezeti a nem sokára megjelenő Freedom nevű albumot. Az anyag teljesen készen van, már a masterelési fázison is átment, csak a nyomtatásra vár.  "Ez az egyik legkeményebb dal a lemezen, és jól jellemzi a zenekar jelenlegi irányvonalát. Igazából a klip ötlete is az elejétől kezdve világos volt. Egy olyan karaktert szerettünk volna, aki a pengeéllen táncol, nyakig benne van az alvilágban." - mondja Los Davidos, a zenekar gitárosa.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr127891322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum