RockStation

Warriors - Még egy új Abbath-videó

2015. október 06. - sandroo

abbath_1.jpgNagyjából egy héttel ez előtt mutattunk nektek egy új dal az ex-Immortal főnők brend nyú bandájától, az Abbath-tól, Fenrir Hunts címmel. Itt az idő, ez a romlott és beteg világ megérett rá, hogy megkapja a második pofont a zenekartól. 

A második alázást pedig Warriors címmel kapjuk az arcunkba. Röviden és tömören a dal egy középtempós, de emellett húzós szerzemény, állat heavy szólóval. Eléggé várós lesz a majdan megjelenő lemez, addig viszont lesz mit kérnünk a karácsonyfa alá a Dzsízuszkától, hiszen december 11-én egy 7"-el jelentkezik a banda, amelyen egy új szerzemény, a Count the Dead mellett helyet kap a Judas Priest Riding on the Wind című klasszikusa is. Íme a videó és természetesen Abbath for President !!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr187893556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum