RockStation

Ha igazán szereted a metal zenét kimész a Speed Fest-re

2015. október 08. - Ernő Hellacopter

speedfest.jpg

Manapság, amikor a hazai fiatalság szétszóródik a szélrózsa minden irányába, mi sem korlátozhatjuk az ajánlóinkat kizárólag hazai rendezvényekre, mivel sajnos a nagy világvárosokban közben igen komoly dömping van, amiről jobb, ha tudnak az illetékesek.

A fesztiválszezon elmúltával azt hihetnénk, hogy mindenki szétszéled, és külön-külön indulnak a zenekarok a klubok meghódítására. Viszont a hollandiai Peter Pan Speedrock anno feltalálta a Speed Fest-et, ami idén már egy igen komoly kis egynapos mulatsággá nőtte ki magát Eindhoven szívében. A teljesség igénye nélkül pár zenekar ízelítőnek: High On Fire, Refused, Black Tusk, Danko Jones, Carcass, Eagles Of Death Metal, Napalm Death, Obituary, és még sokan mások.

Azt hiszem 12 órában (a fesztivál délután 1-től éjjel 1-ig tart) garantált a teljes agyhalál. Ráadásul a 45 eurós beugró igen csak barátinak mondható, más kérdés, hogy a 3 színpadon fellépő zenekarok mindegyikét nehéz elkapni, így valami fájdalmasan kimaradhat. Sebaj, ez legyen a legnagyobb problémánk!

flyer_speed_fest.jpg

További infók:
http://www.speedfest.nl/2015
https://www.facebook.com/speedfestehv

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr37948782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum