RockStation

Whitesnake és The Dead Daisies koncertek Bécsben

2015. október 19. - sunthatneversets

whitesnakeband2015new_639x360.jpg

Valószínűleg minden hazai hard rockernek kikerekednek/kikerekedtek a szemei amikor megtudta, hogy David Coverdale, - aki mag a hard rock hang - és csapata az európai turné keretében Bécsbe látogat november 19-én.

Hazai koncert híján ugyanis a bécsi Gasometer az a helyszín ahol a Mestert - mert Coverdale kétségtelenül az - és csapatát Magyarországhoz legközelebb el lehet csípni. Az olyan dalokkal, mint a Fool For Your Loving, a Here I Go Again és a Ready An Willing még az is találkozott, aki csak felületesen hallgat rockzenét.

A Deep Purple soraiban ismert énekessé vált Coverdale és a Whitesnake legutóbb egy Deep Purple feldolgozás-albummal jelentkezett The Purple Album címmel. Így aztán nem meglepő, hogy a turné koncert programjának egy részét is azok a dalok adják, melyeket Coverdale énekelt fel a Deep Purple-ben töltött évei alatt.

A turné vendégzenekara egy igazi szupergrupp a The Dead Daisies lesz. A csapat igazi világsztár csapatokban megfordult zenészt tudhat soraiban. Itt muzsikál Richard Fortus és Dizzy Reed (Guns N Roses), John Korabi (ex Mötley Crüe) vagy Brian Tichy (ex-Whitesnake, ex-Ozzy Osbourne) is.

Szóval aki megrögzött hard rock fanatikus november 19-én a bécsi Gasometerben a helye. A koncerttel kapcsolatban további infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr447989227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum