RockStation

Két énekessel támadt fel haló poraiból az All Shall Perish

2015. október 22. - sunthatneversets

all_shall_perish.jpgBiztosan mindenki emlékszik rá, hogy szült némi feszültséget annak idején, amikor a All Shall Perish torka Hernan „Eddie" Hermida kurta furcsa módon a Suicide Silence soraiba távozott a tragikusan elhuny Mitch Lucker helyére. Azóta elég nagy csönd honolt az ASP háza táján, a legtöbben pedig már abban sem voltak biztosak, hogy a zenekar egyáltalán valaha zenélni fog-e. Nos fog, nem is akármilyen felállásban, ráadásul Hermidával a mikrofonnál. 

Sőt! Új dalokon dolgoznak, de a banda eredeti énekese Craig Betit is szerepet kap a Ben Orum gitáros, Matt Kuykendall dobos, Chris Storey gitáros és Caysen Russo basszer (ex-gitáros) alkotta zenekarban. Mike Tiner basszugitáros jogi és anyagi nézeteltérések miatt nem kívánt társaival tartani. Hogy a két frontemberes projekt, hogy fog funkcionálni még nem tudjuk, de idővel biztosan mondanak majd róla valamit.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr238012033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum