RockStation

Nem lesz több nagylemez, a búcsúturné után tényleg befejezi a Black Sabbath

2015. október 30. - sunthatneversets

0b02.jpg

Ozzy Osbourne egy friss interjúban nem kertelt: az eredetileg beharangozott tervekkel ellentétben nem lesz több Sabbath-lemez, a turné után tényleg befejezi Black Sabbath. (Fotó: Réti Zsolt)

Ozzy mindezt a NOLA.com-nak mondta. „Végül úgy döntöttünk, hogy nem lesz még egy album. Tudod decemberben kibaszottul 68 éves leszek, szóval azt hiszem eljött az idő, hogy befejezzük. Persze lehet, hogy állok még színpadra Geezerrel és Tonyval, vagy akármelyikükkel valamikor a jövőben, de hivatalosan itt a vége. Azt nem akarom, hogy évről évre gyengébben nyomjuk csak azért, hogy egy zsák pénzt keressünk. Ha befejeztük ismét a saját dolgaimmal foglalkozom majd.”

A Black Sabbath már az év elején elkezdi a búcsúturnét, aztán június 1-jén megkezd Budapesten az európai kört is a Budapest Sportarénában.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr468034528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Naki vagyok kerdojel 2015.10.30. 11:00:22

Pedig ez a pénz is elfogy majd. És a Karthago óta tudjuk, hogy akárhány búcsúkoncertet lehet adni.
Szóval én szkeptikus vagyok, bár különösebben nem is érdekel, hogy lesz-e még több lemez, vagy sem.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum