RockStation

A készülő lemezről játszott a TOOL

2015. november 05. - KoaX

tool2.jpg

Lassan mindenki oldalát kifúrja a kíváncsiság, hogy mi lehet az új Tool albummal. Meg merjük kockáztatni, hogy a tíz éve készülő új album jobban érdekli már a kiéhezett rock rajongókat, mint egy új Metallica lemez. A Tool ebben az évben mindössze egyetlen egy koncertet adott, viszont ... A részletek miatt nyomj a hajtásra.

A zenekar kiakasztott már minket párszor a csiga lassúságú munkájukkal, múltkor pedig az extra drága meet & greet jegyekkel. Voltak pletykák, hogy ez az egyetlen egy 2015-ös arizoniai koncert különleges lesz. Nem volt átverés a híresztelés, Maynard-ék játszottak ugyanis egy új dalt a készülő albumról. Állítólag az instrumentális szerzemény a Descending névre hallgat. A szemfüles rockereknek köszönhetően sikerült egy-két felvételt készíteni, így mi is meghallgathatjuk az új dalt. A felvétel alapján azt mondjuk, hogy még jobban várjuk az új albumot! Ez a kis négy perces dal levesz minket a lábunkról és azt érezzük, hogy még egyszer, még egyszer és még egyszer meg kell hallgatnunk! 

Persze nem csak az új dal miatt volt érdekes a koncert. Előkerültek olyan dalok is, mint például a No Quarter,  a Led Zeppelintől, amit a srácok már tizenhét éve nem játszottak, de nyomatták például a The Grudge-ot is, amit tizenhárom éve nem játszottak élőben. Opiate-ot is hallhatták a szerencsések egy új verzióban, de előkerült még a Parabola, Vicarious, Stinkfist, Jambi is, hogy csak egy pár dalt említsünk a közel kétórás koncert repertoárjából.

Ha pedig érdekelne benneteket a teljes koncert, akkor sem hagyunk cserben titeket! Parancsoljatok:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr188051052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum