RockStation

Daniel Svensson otthagyja az In Flames-t

2015. november 08. - KoaX

daniel.jpg

A melodic death metal egyik koronázatlan királya kétségtelenül az In Flames. A lassan harminc éves banda körül mostanában nem volt semmi extra történés. Azonban ma reggel egy érdekes post került ki a zenekar Facebook profiljára. A dobos Daniel Svensson tizenhét év után elhagyja a zenekart. A kilépés indokáról a hajtás után olvashatsz.

"Elérkezett az idő lapozni egyet. Úgy döntöttem, az aktuális turné végeztével lezárom életem In Flamesről szóló fejezetét. Fantasztikus utazáson vehettem részt, és szeretnék a lehető legnagyobb köszönetet mondani Andersnek, Björnnek, Peternek, Jespernek és Niclasnak azon tizenhét év nagyszerű emlékeiért és tapasztalataiért, amelyeket együtt élhettünk meg. Nehéz búcsút inteni nekik, hiszen a második családomnak számítanak, de mostantól szeretnék több időt tölteni azokkal, akik a legfontosabb emberek az életemben: a feleségemmel, illetve a három lányommal. Talán többetekkel is találkozom majd, mert a nagyon közeli jövőben beindítom a saját sörfőzdémet – ez olyasmi, amiért ugyanolyan szenvedélyesen tudok lelkesedni, mint az In Flames iránt. A zenekarban játszó barátaimnak, a stábnak és mindenkinek, aki az In Flamesért dolgozik, csakis a lehető legjobbakat kívánom, nektek, rajongóknak pedig hatalmas köszönet jár azért a támogatásért, amit nyújtottatok ezekben az években."

Arról még nincs hírünk, hogy ki lenne az új dobos, esetleg vannak-e egyáltalán jelöltek, de nagyon kíváncsian várjuk a hírt. Az In Flames rajongók meg különösen figyeljenek minket, ugyanis hamarosan játékkal jelentkezünk a számotokra!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr338059024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum