RockStation

Már nem Chester Bennington a Stone Temple Pilots énekese

2015. november 09. - sebiszabi

stp_studio.jpg

Két évnyi közös zenélés után a zenekar úgy döntött, hogy a párhuzamos munkák és a ütemezés nehézségeinek egyetlen megoldása, hogy Chester Bennington, aki főállásban a Linkin Park frontembere, kiszáll a bandából. Természetesen mindkét fél nagyon sajnálja, hogy így alakultak a dolgok, de ennek így kellett történnie. Egyedül talán Scott Weiland örül (persze káröröm ez) ennek, aki ugye a STP két éve kirúgott énekese, és aki balhés élete miatt került ki a bandából. Még mielőtt hivatalosan bejelentették volna a szakítást, ő már nagy érzékkel be is tolta a hírt a médiába: 

Már nem tagja a zenekarnak. Van egy olyan csapata, ahol egy koncertért 700 ezer dollárt kapnak, miközben az STP brandje éppen zuhan széjjel, ami szégyenteljes...

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr988064862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum