RockStation

A pletykák szerint nem a klasszikus Guns N' Roses áll össze újra

2015. november 17. - sunthatneversets

guns-n-roses-axl-slash-duff.jpg

Ha egyáltalán összeáll. Slash és Axl a sajtóban is megjelent kibékülése óta folyamatosan téma a Guns N' Roses újjáalakulás. Több zeneipari forrás (persze a megbízhatóságuk kérdéses) kész tényként kezeli, hogy a jövő évi fesztiválszezon legnagyobb durranásai a Guns koncertjei lesznek. Na, de milyen felállásban?

Állítólag a klasszikus felállás összejövetelére nem sok esély van. Abból csak Slash, Axl és Duff részvétele biztos. Izzy Stradlin gitáros eléggé remete életet és, míg Steven Adler dobos korábban nem volt egy egyszerű eset, az öt évvel ezelőtt stroke-ja óta pedig nem tudni hosszabb távon milyen teljesítményre lenne képes.  Persze utóbbi fronton még szóba jöhet Matt Sorum is. Amit viszont ezek a "jólértesült" források valószínűbbnek tartanak, az az, hogy a csapat jelenlegi gitárosa Richard Fortus és dobosa Frank Ferrer teszi majd teljessé a formációt, kiegészülve a bandában hosszú ideje játszó Dizzy Reed billentyűssel. Persze hisszük, ha látjuk.  

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr158085190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adam CheapRock 2015.11.17. 08:35:07

Steven Adlert ne intézd el annyival, hogy "nem egyszerű eset". Vagy nem néztél utána, vagy tudod, de alábecsülöd azt a tényt, hogy stroke-ja volt néhány évvel ezelőtt, aminek elég komoly következményei lettek. A felépülés nagyon lassú, jelenleg a beszéd is nehezen megy neki.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum