RockStation

'Tallica: Parking Lot - Animációs kisfilm a Metallica basszusgitárosától

2015. november 19. - sebiszabi

01ametpark02.jpeg

Robert Trujillo, mint producer gründolta össze a Titmouse Animation Studio-val közösen a címben is említett rövidfilmet. A zenét természetesen Trujillo írta, bevallása szerint a végső simításokban azért James Hetfield is besegített. A sztori arról szól, hogy mi minden történik egy átlagos Metallica koncert előtt a parkolóban. Persze, ha csak az emberek sorbanállásáról lenne szó öt percben, semmi pláne nem lenne, természetesen itt is többről van szó. Poént előre nem lövünk le, de megjelenik Beavis és Butthead, a South Park főszereplői és Lemmy is... érdemes végignézni, marha jó.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr868090428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adam CheapRock 2015.11.19. 10:50:26

egyáltalán nem vicces. nem jópofa. pont olyan izzadságszagú mint maga a metallica.

Béla Kovács sültkenőcs 2015.11.21. 11:17:26

Pontosan... számomra amúgy az utolsó hallgatható lemez a fekete volt, a Load és a Reload nagyon jó anyagok, de képtelen vagyok hallgatni őket úgy, hogy ezt a Metallica készítette, az S&M pedig gyakorlatilag a pénzéhségükről szólt, hogy az Apocalyptica megtudta lovagolni a dolgot, így hát...
St. Anger garázs zene System Of A Down hatásaival, a Death Magnetic pedig nem rossz anyag, de kétségtelenül izzadságszagú, nyögvenyelős... ez van ha egy banda felett eljár az idő, csak ezt ők képtelenek megérteni... semmi baj a Korn még égőbb - mármint amit művelnek :)))
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum