RockStation

Visszatér hazánkba a Closure In Moscow csapata

2015. november 19. - rockstation

closure_in_moscow.jpg

A stíluskavalkád egészen enyhe kifejezés arra a zenei világra, melyet az ausztrál Closure In Moscow egyedülállóan, és egyre nagyobb visszhanggal képvisel napjainkban. A kezdetekkor még főként post-hardcore és prog rock műfajokból táplálkozó szerzetek tavalyi, második nagylemezükkel, a közönség mellett jelentős kritikai sikerként is elkönyvelt Pink Lemonade-del már kitűnően levetkőzték a The Mars Volta-hoz való hasonlítgatást, hiszen pazarul és a lehető legtöbb kreativitással emelték a ’70-es évek funky és disco hatásait át, egyébként sem mindennapi muzsikájukba, ezzel még sajátosabbá téve azt.

Ezt az egyedi és végtelenül szórakoztató atmoszférát hozza majd el a csapat most november 20-án a KVLT színpadára a hazai közönségnek, ahová két másik igazán érdekes zenekarral érkeznek. Az Icarus The Owl Amerikából például már a híres Vans Warped turnét is megjárta, idén Pilot Waves címen jelentettek meg friss lemezt, mely sorban a negyedik a zenekarnak.

Az Atlas : Empire kvartettje pedig egyenesen Glasgowból jön vendégeskedni technikás, progresszív rockzenéjével, mely kellően alapozza majd meg az igencsak változatosnak, és mindemellett egészen lazának ígérkező estét a KVLT klubjában! További infók ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr748090466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum