RockStation

Súlyos, életveszélyes sérülésekkel kórházban a The Ghost Inside tagjai

2015. november 21. - sunthatneversets

the-ghost-inside.jpg

Tegnap reggel súlyos közlekedési balesetet szenvedett a The Ghost Inside turnébusza a texasi El Paso területén, ahol egy 18 keréken gördülő nyerges vontatóval ütközött frontálisan. A két járművezető a helyszínen életét vesztette.

A banda tagjai közül többen súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedtek. A banda dobosának Andrew Tkaczyknak komoly fejtraumája van és több végtagja is eltört, de Zach Johnson gitárost és Jonathan Vigil énekest is egyaránt helikopterrel szállították kórházba. Jim Riley basszer és Chris Davis turnégitáros szintén súlyos sérüléseket szenvedett, de az ő állapotuk stabil. A csapat stábjának tagjai közül is ketten kritikus állapotban vannak, három stábtag állapotát pedig stabilnak minősítették az orvosok.

theghostinsidebus.jpg

A GoFoundMe oldalán a csapat és a stábtagok gyógykezelési költségeinek fedezésére, valamint a tönkrement felszerelés pótlására elindult egy közösségi adománygyűjtés, melyet a Bring Me The Horizon 10 ezer, az Architects pedig ezer dollárral támogatott, de adakozott még a This Wild Life, az Atreyu és a You Me At Six is. Innen is mielőbbi gyógyulást mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr688095932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum