RockStation

A bécsi Lamb Of God koncertet is terrortámadás fenyegette?

2015. november 23. - KoaX

randyblytheartisan2015_638.jpg

Pontosan mi sem tudjuk, hogy ez mennyire lehet igaz. De Randy Blythe a Lamb Of God frontembere igen hosszan kifejtette véleményét az elmaradó bulikkal kapcsolatban a saját thumbler-jén. Természetesen a november 26-ára tervezett bécsi bulira is érvényesek Mr. Blythe szavai.

Randy bejegyzéséből csak egy kis részt szeretnénk kiemelni, ahol az énekes elmondja, hogy nem igazán lenne okos döntés megtartani a koncertet. A túl sok potenciális figyelmeztetést nem tudja, és nem is szabad figyelmen kívül hagyni. Elmondása szerint, nem lett volna jó másnap azt olvasni az újságban senkinek sem, hogy több százan meghaltak a Lamb Of God koncertjén. Ebből igazából nehéz eldönteni, hogy a bécsi bulit is megfenyegette valamelyik terror szervezet, de abban egyet értünk Randyvel, hogy jobb a békesség. A teljesen thumbler bejegyzést ITT tudod elolvasni, ha van bőven szabadidőd. Nagyon szeretnénk, ha a LOG minél előbb pótolnál a bulit, ha ismét helyre állna a béke és a nyugalom Európa szerte. Addig meg nem tehetünk mást, mint hallgatunk egy kis bárányos muzsikát.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr888099654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum