RockStation

DEFEND CONSERVE PROTECT // SEA SHEPHERD JÓTÉKONYSÁGI KONCERT

2015. november 23. - rockstation

borito.jpg

November 28-án a Yuk Budapestben állnak össze a hazai hardcore/metalcore színtér fiatal, kevésbé fiatal, és már veterán képviselői, hogy egy jótékonysági koncerttel segítsék a Sea Shepherd non-profit szervezet tevékenységét. Nem egy szokványos koncertre kell számítani, hisz a bandák szettjein kívül egyéb programokkal is (előadások, vetítés, vegán ételkóstolás) várnak Titeket, amikkel igyekeznek felhívni a figyelmet a tengerek élővilágának pusztítóira és arra a rendkívül szégyenteljes tényre, hogy az egyes országok ipari szinten (már-már egyfajta bizarr hagyományként) űzik a bálna- és fókavadászatot, vagy akár a delfinek rabszolgatartását. Igyekszünk felhívni a figyelmet arra, hogy ha ezt így folytatja az emberiség, az óceánok ökológiai egyensúlya fel fog borulni, aminek igen súlyos következményei lehetnek vizeink élővilágára. A koncert teljes bevételét a Sea Shepherdnek ajánlják fel.

A koncerten fellép a The Southern Oracle,Nadir, az Inhale Me, az Anchorless Bodies, a Dreadwolf és a Brokenthread, valamint akusztikus szettel áll színpadra a Kies és a FlatBand. További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr48100634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum