RockStation

Fencsik Tamás - Ganxsta Zolee: Döglégy a világ körül

Könyvbemutató a Corvintetőn!

2015. november 24. - csigaur

kartelcsoport.jpg

A magyar gengszterrap királya, Döglégy Zolee hamarosan fél évszázados jubileumát ünnepli. A Döglégy a világ körül című, nemrégiben megjelent könyvében olvasható kalandokat barátaival, Harsányi Leventével és Nacsa Olivérrel, valamint szerzőtársával, Fencsik Tamással mutatja be.

kartelkonyv.jpg
Turnéról általában mindig a Mária utcába mentünk, egyenesen a nemibeteg-gondozóba. Piros volt, viszketett, az embernek minden baja volt. A nővérke csak ránk nézett: már megint maguk azok? Turné volt, csókolom.

Az ország „fasza gyereke” a maga szókimondó stílusában mesél punkról, hip-hopról, fociról, hokiról, Argentínáról és arról, hogyan keveredett véres tüntetések és rendőri leszámolások közepébe. A Döglégy a világ körülből minden kiderül Ganxsta Zolee eddigi pályafutásáról, nőügyeiről, hajmeresztő és szórakoztató kalandjairól és utazásairól, vagyis arról a több mint három évtizedéről, amelyet a szex, drogok és rock ’n’roll világában töltött el.

A könyvet megrendelheted,vagy megvásárolhatod kedvezményesen a könyvbemutatón.A bemutatóra 500 Ft a belépő, amit a könyv árába beleszámítunk.

Találkozzunk december másodikán, a Corvintetőn! Az eseményért kattints ide. De, ha ez nem elég, akkor januárban irány a Barba Negra, ahol Zoli 50. születésnapja lesz a program!

zoli50.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr948103102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum