RockStation

Elmarad Skindred buli szombaton az Akvárium Klubban!!!!

2015. november 25. - sandroo

11064611_978684225510428_1842209096035541631_o.jpgBréking!!! Sajnos ismét egy rossz hírrel szolgálhatunk, amelynek legfőképpen a Skindred rajongók nem fognak örülni. Mivel sajnálatos módon elmarad a szombatra meghirdetett Skindred buli, az Akváriumban... Részletek a hajtás után.

A banda bejelentése:

" Meghívást kaptunk, hogy a Five Finger Death Punch előzenekaraként játsszunk a Wembley Arénában ezen a szombaton, november 28-án, mivel előre nem látható okok miatt barátaink, a Papa Roach kénytelen megszakítani turnéját és hazatérni. Ennek eredményeként sajnos el kell halasztanunk fellépéseinket Csehországban november 27-én és a budapesti Akvárium Klubban nov. 28-án úgyszintén. … 
Elnézést kérünk mindenkitől, akinek csalódást okozunk a programváltozással, igyekszünk hamarosan jóvátenni. - Benji, Dan, Mike, Arya, Dan – Skindred."

Az Akvárium Klub közleménye:

"Kedves Skindred rajongók!

Az imént értesültünk róla, hogy a Skindred lemondta a november 28-i (szombati) budapesti fellépését. Nagyon sajnáljuk, hogy elmarad a koncert, részünkről a 2015-ös koncertszezon egyik legjobban várt rockzenei programja volt a most szombati buli. Természetesen a Skindred nélkül nem szervezzük meg a szombati programot.
Dolgozunk rajta, hogy a most szombaton elmaradó koncertet egy új dátumon tudjuk megszervezni. Amíg a tárgyalás le nem zárul a zenekar menedzsmentjével, a már megvásárolt jeggyel rendelkező rajongóktól egy kis türelmet szeretnénk kérni. Reméljük, hamarosan egy új koncertdátummal jelentkezhetünk, de ha ez nem jön össze leírjuk részletesen nektek, hogy koncertjegyetek árát milyen módon kaphatjátok vissza. Köszönjük türelmeteket és megértéseteket a Skindred nevében is.

Akvárium Klub."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr998108184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum