RockStation

Itt egy újabb turnébuszos baleset: most a Fear Factoryra pördült a szerencskerék

2015. november 25. - theshattered

fear_factory_2015_1.jpg
Az eset november 24-én hajnalban történt Németországban, amikor a busz a csúszós út miatt önálló életre kelt a legújabb lemezük, a Genexus lemezbemutató turnéján.

Ezen a héten kijutott a metálbandáknak (elég csak a Ghost Inside halálos és a Hinder csonttöréses eseteire gondolni), de Dino Cazaresék szerencsére sérülésmentesen úszták meg a koccanást. A kedvenc túlsúlyos gitárosunk a következőt nyilatkozta: „Mindenki jól van, csak kicsit megrázott minket a dolog. Nem éppen előnyös, amikor hajnal 4:30 van és havazik mindenfelé”

Az amcsi legenda idén még több helyen megfordul Európában, legközelebb november 29-én, Bécsben lehet majd elkapni őket. Reméljük, addig sikerül szerezni egy új szekeret.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr908107700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum