RockStation

Unod már a szokásos karácsonyi pulcsikat? A Korn felruház!

2015. november 26. - theshattered

KOrn 2013.jpg

A bakersfieldi veteránok ismét megdolgoztatják a fanatikusok pénztárcáját, ugyanis most egy minden igényt kielégítő kollekcióval rukkoltak elő az ünnepekre.

Az idén főleg az első albumát megjárató ötös marketinggépezete felkészült a szépen lassan közeledő adventi időszakra is, ugyanis ha van rá elég pénzed, egy egész ruhatárat beboltolhatsz tőlük Karácsonyra. Található a készleten pulcsi, sál, sapka, de még Issues babás karácsonyfadísz is. Természetesen, aki ilyen cuccokban akarja a nagyinál enni a töltött káposztát és a bejglit, jobb, ha belekapar a buksza mélyére, mert a sapi is postával együtt bőven egy Szent István felett van.

kornxmas.jpg
De ha mégis úgy gondolnátok, hogy Petikének szebben csillogna a szeme egy Korn logós kötött pulcsiban a karácsonyfa alatt, IDE kattintva kezdődhet a költekezés!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr288116382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum