RockStation

Öt éves dobos kislány találkozása a System Of A Down-nal

2015. december 01. - sebiszabi

eduarda_henklein.jpg

Imádjuk, amikor kisgyerekek ragadnak hangszert és kezdik el játszani a nagy metal klasszikusokat. Mindegyik hangszeren nehéz megtanulni játszani, de talán dobolni megtanulni ennyi idősen a legnehezebb, főleg a kéz-láb koordinációja miatt, de amit Eduarda Henklein művel a dobszerkó mögött, azért az nem alap: a SOAD klasszikusát, a Chop Suey-t tolja elég ügyesen

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr488130132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

parajos tank 2015.12.02. 18:59:39

1. Tök ügyes és aranyos

2. A dob szerintem (dobosként) a legkönnyebben tanulható hangszer. Bármilyen korban... Nem igényel semmit csak gyakorlást, legalábbis ami a technikai részét illeti a dolognak. Persze normál esetben az ember (igen a dobos is) zenész akar lenni, nem pedig dobgép. De ez már más kérdés, és öt éves korban valszeg nem is olyan lényeges.

3. A Chop Suey azért elég alap :)
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum