RockStation

Phoenix RT: Lépjünk le! - új videó, decemberben album

2015. december 01. - sunthatneversets

phoenixrt.jpg

December 7-én jön a csallóközcsütörtöki Phoenix RT negyedik nagylemeze, Piros karikás részletek címmel. Aki figyelemmel kíséri a banda tevékenységét, az már biztosan tudja ezt a dátumot. De a srácok úgy gondolták, hogy a megjelenés előtt még egy ütős klippel is meglepik rajongóikat, mely az új album Lépjünk le! című nótájához készült.

A klip forgatása több napig tartott, és a jól bevált receptet követve ismét Bíró Máté és az FX Film csapata állt a kamera mögött. Három helyszinen forgatott a csapat, többekközt egy reptéren is.

Puss Tamás, a zenakar frontembere elmondta, hogy ez a dal is hamisítatlan Phoenix RT nóta lesz, kemény, ütős rock’n’roll. "Előbb–utóbb mindenkinek elege lesz valamiből. Szóval azt mondjuk, ha hülye a főnök, ha rád szállt a tanár és már tényleg betelt a pohár, kapcsold ki az agyad, add át magad a rock and roll-nak, szállj fel a Phoenix RT járatára és Gyere velünk, LÉPJÜNK LE innen!”

 

A készülő új lemezzel kapcsolatban Lépes Feri, a banda dobosa elmondta, hogy ez most az az időszak, ami gyakorlatilag másról nem is szól, minden az új album körül forog a banda életében. „Elindítottuk az új lemez előrendelését. Előre is köszönjük mindenkinek, aki ezen a módon támogat minket.”

 

„Még egy fontos indormáció az új albummal kapcsolatban, amit senki ne felejtsen el: Csallóközcsütörtökben a kultúrházban lemezbemutató koncert!” fűzte hozzá Kálmán Ákos a zenekar gitárosa. Érdemes lesz a fiúkkal tartani!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr528129198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum