RockStation

Szinte kész az új Kvelertak-lemez

2015. december 01. - sunthatneversets

0k06.jpg

A norvég Kvelertak-ot pár hete volt szerencsénk elcsípni a Slayer és az Anthrax bécsi buliján, hamarosan azonban majd többet hallunk róluk, ugyanis a csapat szinte elkészült az új albummal. Erlend Hjelvik énekes ugyanis a napokban azt nyilatkozta, hogy volt idén és tavaly év végén némi szabadidejük és így elkezdtek dolgozni az új anyagon. (Fotó: Réti Zsolt)

„Nyár előtt kezdtük meg a munkát az új albumon és sok időt is fordítottunk rá, már majdnem összeraktuk az összes dalt. Talán még kettő hiányzik, szóval most már csak haza kell jutnunk, hogy befejezzük őket.” - mondta az énekes. Az album megjelenéséről még nincs pontos információ, de a zenekar még jövő nyár előtt szeretné kihozni azt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr698127156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum