RockStation

Egyre erősödő pletykák a Guns N' Roses újjáalakulásával kapcsolatban

2015. december 02. - sunthatneversets

guns_1987.jpg

Bár az utóbbi két hétben volt egy kis csend a Guns N' Roses újjáalakulásával kapcsolatban, azonban tegnap ismét felerősödtek a találgatások. A MyGNR szerint már 25 bulit lekötött - erre mérget lehet venni (sic!) - a zenekar, de hivatalos bejelentés azért nincs, mert azt állítólag a Coachella Fesztivál kívánja megtenni, velük pedig még nincsen hivatalos megállapodás.

A deal állítólag közel van, de a fesztivál január 5-nél előbb nem jelenti be a fellépőit, bármennyire is szeretné azt a Live Nation és a Ticketmaster előbb megtenni.  

A konspirációs elméleteket kedvelők szerint a következő jelek utalnak az újjáalakulásra.

- A zenekar ismét elkezdte árusítani a klasszikus mörcscuccait. 
- Slash szabad lesz jövő nyáron
- Myles Kennedy énekes 2016 végéig az Alter Bridge dolgaival lesz lekötve

A múltkor már írtuk, hogy a zenekarban állítólag Axl, Slash és Duff helye biztos, de Izzy Stradlin és Steven Adler nem lesz tagja a bandának. A dobos Frank Ferrer lenne, Izzy helyén pedig Richard Fortus játszana, szintén az Axl-féle Guns-ból. A turnén Dizzy Reed lenne a billentyűs.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr928132264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum