RockStation

Három órás koncerttel érkezik Budapestre az Avantasia

2015. december 02. - sunthatneversets

avantasia_701x392.jpg

Ghostlight címmel január 29-én megjelenő új albumával indul turnéra tavasszal a Tobias Sammet nevével fémjelzett Avantasia. A produkció Budapestet sem hagyja ki az állomások közül, április 4-én a Barba Negra Music Clubban lehet elcsípni a jövő év egyik legkülönlegesebbnek ígérkező koncertjét. 

„Nem hiszem el, a turné még mindig egyre csak hosszabb és hosszabb lesz!” - írta a Facebookon Tobias Sammet. „Nagy örömmel jelentem be első zárt csarnokos magyarországi fellépésünket. Három órát játszunk majd, és amolyan zenei utazás lesz ez az Avantasia történetében, a Ghostlightstól egészen a Metal Opera-korszakig.”

Már biztos fellépők:
Tobias Sammet,
Michael Kiske,
Eric Martin,
Jorn Lande,
Ronnie Atkins,
Amanda Somerville

Csak szólunk, hogy az Avantasia Európa-szerte nagyobb csarnokokat tölt meg turnéja során, mint amekkora a Barba Negra, így a jegyekről érdemes lesz időben gondoskodni. További infók ITT.

flyer_avantasia_2016.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr978132260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum