RockStation

Új Kartel dal, januárban születésnapi koncert!

2015. december 10. - csigaur

kartelcsoport.jpg

A 2015-ös év ünnepléssel telt a Kartel számára. Ezt valószínűleg folytatni is fogják a jövő évben is, hiszen januárban betölti az ötödik X-et  Gengszter Zoltán.  De egy tömérdek friss információt olvashatsz a csapatról, ha a tovább gombra kattintasz.

Tehát ahogy fent olvashattad, januárban ismét egy születésnap lesz a zenekar életében. A Kartel főnöke betölti az ötvenedik életévét, amit egy nagyszabású koncerttel ünnepelnek majd a Barba Negra klubban. A vendégfelhozatal sem lesz kutyafasza, elég, ha csak Dopeman és Steve nevét emeljük ki.

(Azért itt megjegyeznénk mégis csak az impozáns vendégsort: Mátyás Attila, Somlyai Miklós, Szendrey Zsolt, Szöszö, Siska Finuccsi... ) Erről a jubileumi koncertről a Facebookos eseményben bővebb információt kaphatsz! Ott találkozunk! Január 9.!

konyvbemutato.jpg

Aztán elég fontos hír, hogy megjelent egy könyv is, Döglégy a világ körül címmel, aminek a bemutatója a budapesti Corvintetőn zajlott. Eme jeles eseményen is ott voltunk. Érdemes elolvasni, jó sztorik vannak benne. Ezen az estén lehetett először hallani az új Kartel dalt, amiben a finn MC Raipati is vendégszerepel. Íme tehát a Tapló Télapó:

zanazoli50.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr308155084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum