RockStation

Parkway Drive, Tribulation és Devildriver a jövő évi Brutal Assaulton

2015. december 15. - sunthatneversets

parkway_drive_2015_2.jpg

Az idén ünnepelte 20 éves jubileumát a cseh Brutal Assault fesztivál. A 21-iket augusztus 10. és 13. között rendezi. A helyszín, mint eddig mindig Jaromer lesz. Eddig 32 zenekar bejelentésére került sor, most újabb nyolcat jelentettek be a szervezők.

Többek között a Parkway Drive, a Tribulation, a DevilDriver, az Immolation, az Iron Reagan és a Vektor is fellép a 2016-os Brutal Assaulton. Állítólag még 57 fellépőt jelentenek be a szervezők a továbbiakban. 

Az eddig már bejelentett fellépők: 
ABORTED  AGNOSTIC FRONT  ANGELCORPSE  ARCH ENEMY ARCHGOAT  BIRDFLESH  THE BLACK DAHLIA MURDER  BURY TOMORROW  CORONER  DARK FUNERAL DARK TRANQUILLITY  DESTRUCTION DEVILDRIVER  DISAVOWED  ELECTRIC WIZARD  ESKIMO CALLBOY  EXODUS  GRUESOME  HYPNO5E IMMOLATION  INSOMNIUM  IRON REAGAN  LEPROUS  MINISTRY  MOONSPELL  NILE  OBITUARY OMNIUM GATHERUM  PARKWAY DRIVE  SATYRICON  SEPTICFLESH  SIGH  TAAKE  TERROR  TEXTURES  THE ALGORITHM  TRIBULATION  VALKYRJA  VEKTOR  WHIPLASH

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr488173410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum