RockStation

Papa Het évvégi 10-es listája

2015. december 16. - theshattered

metallica2.jpg

Ahogy mi is, Hetfield úr is összedobta a 10-es évvégi listáját, hogy bemutassa az idei kedvenceit. Ez a lista éppenséggel kevésbé koncentrál a 2015-ös lemeztermésre, de azért érdemes szemet vetni rá.

A következő dolgok, események dobogtatták meg leginkább James apánk szívét idén, avagy jön a "Top Ten Thingz Of 2015" (nem fontossági sorrendben):

jameslist.jpg
1. Még mindig életben vagyok!!!
2. Meglett az eddigi legjobb gitárhangzás, rögzítjük az új lemezt a főhadiszálláson
3. Látni a gyerekeimet felnőni. Főleg, hogy Castor már magasabb, mint én (kb. 187 cm)
4. Találkoztam Robert Planttel
5. Jammeltem Jerry Cantrellel és a lányommal Calival az A.F.A.C. bulin
6. Baroness – Purple
7. Kilőttem 308 lövedéket egy mesterlövész puskából egy mozgó helikopter nyitott ajtaján
8. Pepper Keenan visszatért a C.O.C.-ba
9. Hogy a rajongók ott voltak a színpadon az idei koncerteken Európában, Oroszországban, az Egyesült Királyságban, az USA-ban, Kanadában és Brazíliában
10. Justin Bieber Metallica pólót viselt!

Ha valaki azt hitte volna, hogy a rajongók megússzák a Master of Puppets jövőre esedékes 30. szülinapját valami speckó kiadvány nélkül, az tévedett. A Metallica egy minden igényt kielégítő könyvvel fog előrukkolni, melyet a díjnyertes Matt Taylor fog szerkeszteni. A címe „A Fully Authorized Visual History Of The Master Of Puppets Album And Tour” lesz és a rajongók mellett a turné segítői, vendégzenekarai, de még Cliff Burton apukája is megszólalnak. Az album készítését és a turné időszakát is magába foglaló kiadvány előreláthatólag 2016 végén fog napvilágot látni. A tervezett borítót itt láthatjátok:

metallicabook.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr388176290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum