RockStation

Újra a régi logó virít a Guns N' Roses honlapján

Újjáalakulás On?

2015. december 26. - sunthatneversets

guns_logo.JPG

Az elmúlt hetekben, hónapokban egyre több pletyka kapott szárnyra a Guns N' Roses eredeti, aztán nem eredeti felállásban való újjáalakulásáról. Mindezek a pletykák az Axl Rose és Slash kibékülésével kezdődtek és mára odáig jutottak, hogy mindenki a jövő évi koncerteket várja, amiket állítólag napokon/heteken belül bejelentenek.

A szkeptikusok persze azt mondják nagyobb a füstje, mint a lángja ennek az egésznek, de már eleve az gyanús, hogy sem a zenekar, vagy legalább az érintettek nem cáfolják csípőből a dolgot. Hogy a spekulációs hullám még magasabbra csapjon, Karácsonyra visszatért a zenekar régi logója a banda hivatalos honlapjára. Innen szerintünk nem az a kérdés, hogy lesz-e vagy sem újjáalakulás, hanem az, hogy mikor jelentik azt be. Ha valaki lemaradt volna a történet különböző mozaikjairól ITT beleolvashat. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr428199990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

glammi76 2015.12.26. 22:00:05

Nikki Sixx azt írta a twitterén hogy szakmán belül már mindenki tudja.

aaeronika 2015.12.27. 05:09:17

A Refused reunio is így kezdődött, új honlap, aztán egy évig ment a tagadás, aztán BAMM. Csak az a különbség, hogy a Refused király, Axl Rose viszont kinyalhatja a seggem.

Etniez 2015.12.27. 07:40:59

Vannak dolgok, amiket jobb békén hagyni. Ilyen lenne a GNR is, mindenképpen csalódás lesz szerintem.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum