RockStation

És a show csak megy tovább...: Suicidal Tendencies @ Park, 2015.06.24.

2015. június 28. - Ernő Hellacopter

0suicidaltendencies2015_23.jpg

Ismét itt a nyár, országunkat elözönlik a megélhetési bevándorlók, akik most éppen Suicidal Tendencies néven mentek rá a keményen kuporgatott forintjainkra. Talán azért, mert az eddigi S.T. bulik a jelenlegi jegyár töredékéért voltak elérhetők, talán mert elvesztette a varázsát, de fájóan kevesen voltak a kezdetén a színpad előtt. Azt azért hozzá kell tennem, hogy nem a mostani, hanem az eddigi jegyárak voltak talán a valóságtól elrugaszkodottak, hiszen az S.T. volumenű bandákat 20 euró alatt nyugaton nem sűrűn lehet látni, így az elővételes jegyár még simán barátinak volt mondható.

Tovább

Megint telitalálat!: Toto @ Budapest, PeCsa Music Garden 2015.06.26.

img_7204.jpg

A múltkor (három éve, ugyanitt) is zseniálisak voltak, és ha azt mondom, idén sem adták alább, még enyhén fogalmaztam. A dallamos rockzene egyik alapbandája, legendája, nagy túlélője – hogy csak ennyit emeljünk ki most az érdemeikből – némileg átrendeződött tagsággal és alaposan felfrissített koncertprogrammal, de ismét hatalmasat alkotott!

Tovább

Szeptemberben tényleg elindul a munka az új Rammstein-albumon

rammstein.jpg

A Rammstein énekes Till Lindemann és a Hypocrisy frontember Peter Tägtgren együttműködésből született Lindemann bemutatkozó lemeze a héten jelent meg Skills In Pills címmel. A svéd muzsikuszseni egy interjúban már elmondta, hogy bár szeretnék, ha az együttműködés folytatódna, de Till Lindemann-nak a Rammstein ügyeire kell majd fókuszálnia, akik szeptemberben kezdik meg az új lemezen a munkát.

Tovább

"Mi pedig tovább visszük ezt az örökséget" - Interjú Dean Pleasants-szel a Suicidal Tendencies gitárosával..

0suicidaltendencies2015_12.jpg

A Suicidal Tendencies egy tizenkét állomásos Európa turné vége felé látogatott el Budapestre az idén. A június 24-i Budapest Parkban adott koncert előtt kaptuk el Dean Pleasants gitárost egy rövid interjúra a beállás és a show között.

Tovább

Ne légy szégyenlős, te picsa: Lindemann – Skills In Pills (2015)

lindemann_skills_in_pills2.jpg

A Rammstein 2009-ben jelentkezett utoljára lemezzel és bár pár évig turnéztatták azt, két éve teljes csend honol a zenekar háza táján. Így aztán várható volt némi aktivitás a tagok körül és azon nagyon nem is lepődünk meg, hogy Richard Z. Kruspe Emigrate nevű projektje kiadta második lemezét, azon már annál inkább, hogy Till Lindemann énekes sem ült tétlenül a seggén.

Tovább

Get 'Em Up: új Nickelback videó a legutóbbi lemezről

nickelback_2015.jpg

Kanada első számú exportcikke, a Nickelback a tavalyi No Fixed Address című albumról most egy videóval kedveskednek a rajongóknak. A Get 'Em Up egy történetmesélős videót kapott, a szöveg alapján mondjuk ez sejthető is volt, amiben a két töki bankot akar rabolni, csak sajnos túl hülyék hozzá. Hajtás után képekben is.

Tovább

Bécsig kell csak utazni egy fejletépéshez: Deathcrusher Turné 2015

deathcrusher.jpg

A napokban kezdett kiszivárogni, hogy ősszel egy orbitális turné veszi majd kezdetét. A zenekarokat lehetett tudni, már csak az országok/városok hiányoztak. Aztán szép lassan ezek is kiderültek. A lényeg, hogy november 15-én mindenkinek el kell utaznia Bécsbe, hogy lássa ezt a nem mindennapi turnét. Hogy kik lesznek? Hajts!

Tovább

Egy hónap múlva Campus Fesztivál

campusfeszt.jpg

Idén is az ország legkomfortosabb fesztiválja címet „pályázza” meg a debreceni Campus Fesztivál, amit ráadásul egy erős programkínálat tesz majd még biztosabbá. A Nagyerdei Stadion környezetének köszönhetően az Artisjus-díjas, kelet-magyarországi rendezvény, hazai viszonylatban a legszínvonalasabb fesztivál helyszín, ahol tavaly már több mint hetvenezren buliztak. A húszhektáros terület infrastrukturálisan jól felszerelt: a WC-k, mosdók, sétáló utak, és szökőkutak mellett, ott van a stadion látványos építménye benne a több mint ezer négyzetméteres egyedülálló buli-arénával, és a kulturális programok centruma, a fesztivál emblémájaként is ismert, frissen felújított 100 éves Víztorony is.

Tovább

Szeptemberben új My Dying Bride-lemez érkezik

my_dying_bride_2014.jpg

Feel The Misery címmel szeptember 18-án a Peaceville gondozásában érkezik a bánatmetál jeles képviselőjének a My Dying Bride-nak az új albuma. A 25 éves fennállást ünneplő banda 12. lemezén újra Calvin Robertshaw gitáros játszik. Borító és dallista a tovább után. Ja és szólunk, hogy a csapat augusztus 7-én a RockPart fesztiválon játszik Balatonszemesen.

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum