RockStation

JÁTÉK!!!

Csak kérned kell és a RockStation Jézuskája elhozza neked!

2015. december 06. - sunthatneversets

rs_xmas.jpg

Közeleg a Karácsony. Karácsonykor pedig ajándékozni szoktak. Mivel mi egész évben sokat kapunk tőletek, most rajtunk a sor, hogy megajándékozzunk benneteket. Ha valaki a a fentebb látható lemezek közül egyet szeretne magának karácsonykor a fa alatt tudni ezért nem kell mást tennie, mint ...

Tovább

A Today Is The Day is fellép ma a Crippled Black Phoenix előtt

crippled-black-phoenix-promo-2015-650x400.jpg

Hallottál már arról a kiváló zenekarról, amit úgy hívnak Crippled Black Phoenix? Nem? És Justin Greavesről? Igen, ő dobolt a legendás Iron Monkey-ban is többek között, ez a zenekar viszont most teljes egészében az ő koponyájából pattant ki. Ma este pedig a Dürer Kertben lépnek fel, eléjük pedig a tegnapi bulijuk után ma szabadnapos Today Is The Day is beugrik a The Devil's Trade mellé, mert hatalmas a respekt a két külföldi banda között. Egyszóval jó kis bulira van kilátás, ráadásul a jegyár is változatlan. További infók ITT.

Dag Nasty is eljön Bécsig tavasszal

sean_brown_press.jpgNemrég adtunk hírt róla, hogy a másik jelentős névnek számító, és ma már szintén nem aktív zenekarként számon tartott a hardcore legenda, a Gorilla Biscuits március másodikán Bécsbe jön. Csak úgy mint a hasonló legendaként felemlegethető és aranykorát szintén a nyolcvanas évek végén megélő Dag Nasty nevű zenekar.

Tovább

Ilyen lenne a Rage Against The Machine bendzsóval

Banjo Guy Ollie már szerepelt nálunk, akkor éppen a Metallica Enter Sandman-jét ültette át okosan bendzsóra. Most egy másik rock-klasszikus került terítékre nála. A Rage Against The Machine Killing In The Name-jét sokan sokféleképpen feldolgozták már, de így valószínűleg még csak nagyon kevesen. 

Vasárnap este Párizsban ad koncertet az Eagles Of Death Metal

eodm_2015.png

A november 13-ai párizsi terrortámadások után azonnal visszatért az Egyesült Államokba az Eagles Of Death Metal. Bataclan béli koncertjükön közel kilencven embert gyilkoltak meg az Iszlám Állam terroristái. Később megrázó interjúban beszéltek a történtekről. Holnap viszont visszatérnek Párizsba.

Tovább

Európa híres rock fesztiváljai

nyitokep.jpg

Bár még csak december van, de mindjárt itt lesz a jövő évi fesztiválszezon. A rockfesztiválok már most sem alszanak, szinte mindegyik, Európában csak egy kicsit is ismert fesztivál nagyban jelenti már be a jövő évi fellépőket, a rockerek pedig már most osztanak-szoroznak, melyik fesztiválra is menjenek el egy egész hétvégés headbangre. Ebben segít ez az összeállítás.

Tovább

Láttad már az új Cradle of Filth videót?

cradle_of_filth_2015.jpgAz épp egy észak amerikai turné előtt álló Cradle of Filth zenekar új videóval hozakodott elő. A friss klipet Blackest Magick In Practice című dalhoz készítették el Sam Scott-Hunter rendező segítségével. Maga a dal pedig a zenekar legutolsó horrorisztikus románcáról, a Hammer of the Witches című albumról származik. És itt karmol a hajtás után...

Tovább

Itt egy zsír új Trillion dal!!!

1904097_846513755407846_290710310463997101_n.jpg

Van nekünk ez a remek formációnk is, hogy Trillion. Nem ismered? És, ha azt mondjuk, hogy a triót olyan tagok alkotják, mint például Áron "Apey" Andris az Apey And The Peaből, vagy Szabó Laci és Mohácsi Matyi a Grand Mexican Warlockból. Na, ugye, hogy így már egyből felkeltettük a kis érdeklődésetek.A Crumble Me című dalt a hajtás után tudjátok meghallgatni.

Tovább

Nothing Can Stop Me - Itt egy új Ignite-dal

ignite_2015.jpg

Ahogy azt már korábban írtuk január 8-án új lemezzel jelentkezik a Téglás Zoli nevével fémjelzett kaliforniai Ignite. Az album az A War Against You címet kapja, a zenekar pedig Cameron Webb (Motörhead, Social Distortion, Pennywise) producerrel dolgozott a 13 dalos lemezen. Az albumot felvezető limitált példányos kislemez, a Nothing Can Stop Me a mai napon jelent meg, és alább máris meghallgathatod. Ja és nem lefelejteni, hogy a zenekar január 28-án és 29-én Budapesten a Barba Negra Music Clubban ad koncerteket.

Tovább

Orient Fall – Fractals (2015)

Trónralépés

orient_fall_fractals_cover.jpgMegvan az az érzés, amikor többször is leellenőrzöd: „Tuti magyar zenekart hallgatok?”. Nem nehéz kitalálni, hogy én így voltam az Orient Fall bemutatkozó nagylemezével. A srácok rendesen odapakolták a progos, groove-os, matekos modern metaljukat, a cucc szerény véleményem szerint a nemzetközi viszonylatban is lazán helytállna!

Tovább

Morningstar - Itt egy új Baroness-dal

baroness_2015_1.jpg

Az elmúlt hetekben már többször ejtettünk szót a savannah-i Baroness új, negyedik nagylemezéről, amely december 18-án jelenik meg Purple címmel. A lemez spontánabb és direktebb zenét ígér, mint a kicsit elszállósra sikeredett Yellow & Green. Mindenestre a most harmadiknak bemutatott új dal, a Morningstar tényleg ezt támasztja alá.

Tovább

Budapestre érkezik a kanadai Gorguts

gorguts.jpgKishazánkba érkezik bontani a death metal tavaszt áprilisban a kanadai Gorguts. Az 1989 óta létező technikás death metálban utazó csapat működése periodikusnak mondható, hiszen kimarad simán tíz év, két kiadott lemez között, és nem is tudni, hogy a nagyobb szabású turné esetleg egy új lemez bemutatója lesz - e, mindenesetre a két évvel ezelőtt kijött Colored Sands is egy jól sikerült darab volt. A koncert konkrétan a jövő év április 13. - án kerül megrendezésre a Dürer Kert színpadán, és az előzenekarok olyan csapatok, mint az idén új lemezzel előrukkoló tasmániai szintén technikás death csapat a Psycroptic, illetve a Dysrhythmia és a Nero Di Marte lesznek. Egy kis kedvcsináló pedig álljon itt a hajtás után..

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum