RockStation

Te és a Motörhead - Várjuk a történeteiteket!

2016. január 01. - Nemesúr

motorhead_sztorik_header_png.png

Mielőtt tovább nyögnénk annak fájdalmát, hogy a Rock'n'Roll egyik halandó istensége most már a fenti flipperbe löki a pennyt... És mielőtt addig hajtogatjuk egymásnak, micsoda veszteség ez, mire már önkéntelenül utálni kezdjük a Lemmy nevet... Azért álljunk meg egy szóra.

Vagy inkább egy teljes beszélgetésre!

A Motörhead Lemmy Kilmister halálának napján a következő közleményt tette ki angolul a weboldalára. 

lemmy_gyaszjelentes_1.png

Mi itt a Rockstationnél szeretnénk hozzájárulni Lemmy örökségéhez, és 

PONTOSAN MINDERRE BIZTATUNK TITEKET.

Kedves láncos, bőrös, csápba fájdult ujjú kollégánk... mit jelent Neked a Motörhead? Mit jelentett számodra az első Motörheades póló, az első Lemmy Kilmister-dal, amit eljátszottál egy dohos próbateremben, az Angliából hozatott Motörhead Shiraz íze, az egyetlen fennhagyott zenekari poszter a faladon a logójukkal? Milyen érzés volt egy levegőt vagy egy cigit szívni vele? Imádkozol-e néha még az aranykeretes közös fotóhoz? Hogy történt, és hogy hatott rád az élmény a "Világ Leggyorsabb Bluesbandájának" frontjával? Vagy akár kit vitt sötét helyekre bugyik és speedzacsis zsebek mélyén? Esetleg soha a banda közelébe se jutottatok, de barátságok, szerelmek szövődtek közöttetek, míg a háttérben bömbölt a Bomber meg a Please Don't Touch?

Hát írd meg nekünk.
Röviden és velősen, pár mondatban, max. 1 bekezdés terjedelemben,
és küldd el a rockstory@rockstation.hu-ra!
Mellékeld azt a nevet is, amivel megjelennél.
A legjobbakat és szerkesztőségünk saját regéit hamarosan válogatásos cikkben leközöljük.

A zenekar is erre gondolhatott, ugyanis azóta külön Lemmy-emlékoldalt hoztak létre, ahol ezeket a történeteket már ezrek mesélik egymásnak. Szerintünk csatlakozhatnánk mis is ehhez a halál árnyékában is szeretettel, barátsággal és korgó basszusokkal teli közösséghez! A Rockstation örömmel segédkezik ebben minden hazai rockkedvelőnek, Kilmister-kultistának.

Addig is nézzük, ahogy Mister Kilmister rácáfol önmagára.
Méghogy a holtaknak nincsenek sztorijai. ROKK!

 ~

Katt a névjegyre további írásokért.

rs_nevjegyem_csak_nemesur_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr948219288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum