RockStation

Ozzy és fia Kubában forgatnak dokufilmet

2016. január 06. - sebiszabi

gettyimages-464208998.jpg

Bizonyára sokan emlékeznek még a kétezres évek elején indult nagy sikerű (vagy máshogy: hírhedt) reality sorozatra, az The Osbournes-ra, ahol az MTV kamerái beköltöztek Ozzy házába és mindent közvetítettek. Most egy másféle műsorral szeretnék Ozzy hírnevét kihasználva a tv elé ültetni az embereket. Ozzy és fia járkálnak történelmileg fontos (?) helyeken. Így például jártak már Alamo-ban (ahol Ozzy-t letartóztatták nyilvános pisálásért), Roswell-ben (ami a földönkívüliek állítólagos látogatásai miatt vált az ufóhívők mekkájává) és most pedig Kubába látogatnak. Jack Osbourne Instagramra töltött fényképei alapján azért élvezték a forgatást, na. 

Ozzy elmondása alapján remek következő epizódjai lesznek a sorozatnak, ami lazán csak úgy hívott: egy apa és fia, a történelem svindlerei. Jártak már a Stonehenge-nél, a Bletchley Park-ban, ahol Turing kifejlesztette az Enigmát. Mount Rushmore-t még ez után látogatják meg, ami az USA egyik legmonumentálisabb alkotása.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr538245676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum