RockStation

Webes közvetítésben nézhető szombaton Lemmy temetése

A búcsúztatóra lezárják a Sunset Stripet

2016. január 06. - sunthatneversets

0lemmy116.jpg

Szombaton, azaz január 9-én, helyi idő szerint délután 3 órakor a hollywoodi Forest Lawn Memorial Park-ban, a család és a közeli barátok jelenlétében helyezik örök nyugalomra a Motörhead december 28-án, 70 éves korában elhunyt legendás frontemberét Lemmyt. Mivel rengeteg rajongó is szeretett volna a szertartáson részt venni ezért a zenekar úgy döntött, hogy webes közvetítésben ők is részesei lehetnek a szertartásnak, amely ITT lesz nézhető. (Fotó: Réti Zsolt)

A temetés után nagyjából 5 órától egy búcsúztatóra is sor kerül, melynek Lemmy egykori törzshelye, a szintén Hollywoodban található Rainbow Bar And Grill ad helyet. Mivel azonban annyira sokan jelezték, hogy szeretnének részt venni az eseményen, a kocsma a város vezetésével megegyezett, hogy lezárják a legendás Sunset Stripet, hogy a Lemmy emléke előtt tisztelgők elférjenek. A megemlékezés este 9-ig tart, de csak meghívóval lehet bemenni, viszont a közelben lévő Roxy Theatre és a Whisky A Go Go végig nyitva lesz a rajongók előtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr98244912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Powerslave 2016.01.06. 14:41:31

Tessék szíves lenni megkorbácsolni a lektort...

sunthatneversets · http://rockstation.blog.hu 2016.01.06. 15:02:59

@Powerslave: Már megtörtént :-) Nekem fajt a legjobban mert az író és a lektor is én voltam. Köszi.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum