RockStation

Tavasszal új EP-vel jelentkezik a Magma Rise

2016. január 16. - sandroo

10629773_1016816828335571_6792702552301958557_n.jpgAchtung! Achtung! Stonerek & Doomsterek és mindenki figyelem!!! A stílus (egyik) hazai koronázatlan királya, a Magma Rise új EP-vel jelentkezik az úr kétezer tizenhatodik évének tavaszán, False Flag Operation címmel, ráadásul dupla CD formájában. További infók a hajtás után.

Az új False Flag Operation mellett a The Man in the Maze lemezük újra kiadásával együtt márciusban a Nail Records gondozásában kerül majd a zenére éhes publikum látómezejébe és a kihalófélben lévő lemezboltok polcaira. A kislemezen 4 új dal, valamint egy Trouble feldolgozás, mégpedig a Pray for the Dead című klasszikus tétel hallható majd, amit a doom legenda Brian "Butch" Balich (ex-Penance) és az Argus énekese fog felénekelni a lemezre. Várjuk az új anyagot, addig lehet nyomatni a "régit"!

False Flag Operation EP dalcímek:

False Flag Operation
The Metamorph
Shroud of Hologram
Trading Time

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr428276740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum