RockStation

Nézd meg a Leander Kills új klipjét

2016. január 18. - KoaX

leander_kills.jpg

Tavaly szeptemberben jelentették be Leanderék, hogy a Leander Rising feloszlik, de sokat nem kellett várnunk az új zenekarra. A Leander Kills továbbviszi a Risingban megszokott vonalat. A srácok elmondása szerint későbbiekben lesz még egy gitáros, de azt még nem árulták el, hogy pontosan kicsoda is a titokzatos húrtépő. Addig is, amíg ez kiderül itt van a Valami Folyjon című dal és klip.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr528283110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

herma · http://breakthesilence.blog.hu 2016.01.18. 16:41:26

Nagyon nem bírom a Leandert ezzel az emóstól a mulatósig terjedő dallamvilágával, de most elismerem, hogy bődületesen erős grúvokat raktak össze!

NZperX 2016.01.19. 07:31:28

A számomra teljességgel érthetetlen össznépi ajnározás közepette csak csendben megjegyzem, hogy az előző felállásból nem az egyébként őrületesen jó dobost és a két gitárost kellett volna lecserélni, hanem mindenekelőtt a szövegírót. Az előző lemez tele volt értelmezhetetlen körmondatokkal, semmit sem jelentő költőinek szánt képekkel vagy nagy kamu közhelyekkel.
(Jó tudom, hogy Rising helyett most Kills, de nyilvánvaló, hogy egy szerves folytatásról beszélünk.)
Ennek a dalnak nincs különösebb baja, csak teljesen kiszámítható: ide vágunk egy kis Parkway Drive szeletelést, oda egy feszültségfokozó leállást, amoda meg valami 30 seconds to mars-os emo refrént.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum