RockStation

Megérkezett az új Omega Diatribe dal egy exkluzív Slipknot szám átdolgozásával karöltve!

2016. január 22. - sunthatneversets

omega_diatribe_promo_2016.jpg

A extrém groove metaljáról és tört ütemeiről ismert Omega Diatribe a 2015-ös Wacken Metal Battle tehetségkutatón nyert egy különdíjas stúdióidőt a SuperSize Recordings jóvoltából, aminek az eredménye a Contrist című dal. Ezen hallható először az új dobosuk, Kiss Tamás, hiszen a 2013-a debütáló Iapetus nagylemezüket még Metzger Dáviddal rögzítették, míg az ezt követő 2015-ös Abstract Ritual EP-t az amerikai ütős Kevin Talley (Suffocation/ex-Six Feet Under/Chimaira/Misery Index stb.) játszotta fel.

A felvételek egy része a zenekar stúdiójában, az 515 Studióban zajlottak, Hájer Gergő gitáros vezetésével, míg a másik része a SuperSize Recordingsban, Horváth Attilával (Subscribe). A dal az utóbbi helyen nyerte el a végleges formáját.

A zenekar egy exkluzív átdolgozást is ajándékoz a kiadvány mellé, ami nem más mint a Slipknot People = Shit című nótának az újragondolt verziója. Ennek a dalnak a felvétele és a keverése kizárólag az 515 Studio-ban zajlott, Hájer Gergő kezei alatt. Ne hagyjátok ki ezt a tételt se!

A kiadványt továbbra is az amerikai Independent Ear Records terjeszti világszerte, így a legkisebbtől a legnagyobb online zenei áruházakig mindenhol megtalálható lesz. Az Omega Diatribe a további helyszíneken lesz elcsíphető a közeljövőben:
01.31 - Budapest, Barba Negra (Lemmy emlékest)
02.13 - Székesfehérvár, 8-as Műhely
03.05 - Budapest, Dürer Kert

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr418300268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum