RockStation

!!!! Újra koncertezik az Insect Warfare! Nyáron irány Csehország!!!!

2016. január 23. - csigaur

insect_warfare.jpg

Több évnyi csend után végre visszatér egy exkluzív koncert erejéig a texasi grindcore legenda, az Insect Warfare! Ha ez még nem lenne elég nagy hír, akkor most kell kapaszkodni, hiszen Budapesttől cirka 600 kilométert kell csak utazni a koncertig!

Csehországban található egy kis városka, aminek a neve Trutnov. Az extrém zenék rajongóinak itt már bizonyára leesett a tantusz, hogy bizony az Obscene Extreme Fesztiválról van szó. Bizony, bizony! Az Insect Warfare itt fogja adni a visszatérő koncertjét, július 13-17 között. Pontos menetrend még nincs, hiszen a 65 zenekarból még jó sok nincs bejelentve. De ami biztos, hogy lesz Insect Warfare!!!

Na meg: Cattle Decapitation, Lock-up, Rotten Sound, Sodom és még rengeteg grindcore/gore/powerviolence banda, a Föld minden szegletéből!

oef2016flyer.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr288304240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum