RockStation

Itt a 10 legjobb riff Tony Iommitól

2016. január 23. - rockstation

0b03_1.jpg

Egy ideje már tudtuk, hogy el fog jönni a pillanat, mégis reménykedtünk benne, hogy még azért odébb van az. De sajnos muszáj felébredni, elkezdődött a turné, melynek végén végleg visszavonul a metal alfája és omegája, az ősatya, minden sötétség alapja, a Black Sabbath.

A zenekar, melynek gitárosa Tony Iommi - ahogy több zenészkollégája fogalmazott - a legnagyobb gitárriffeket már mind megírta, ők csak felhasználják őket. Ezekből a gitárriffekből próbáltuk kiválogatni a 10 legjobbat, melyek közül vélhetően június 1-jén Budapesten is sok felcsendül. (Fotó: Réti Zsolt)

 

10. Children Of The Grave

 

9. After Forever

 

8. Computer God

 

7. N.I.B.

 

6. Symptom Of The Universe

 

5. Heaven And Hell

 

4. Paranoid

 

3. Sabbath Bloody Sabbath

 

2. Black Sabbath

 

1. Iron Man

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr928303174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dorian gray · http://doriangray82.blogspot.com/ 2016.01.31. 16:43:41

www.youtube.com/watch?v=SoytgqqKLbM

Nekem ez a személyes kedvencem talán. Mint dal nem feltétlen, bár úgy is előkelő helyen áll, de a riff mindenképpen. Mondjuk sokan eleve utálják a Forbidden albumot.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum