RockStation

Menő last-minute rock and roll a RoHAM Bárban – Amberjack, The Mighty Manlifter, Mangani 888

2016. január 26. - sunthatneversets

amberjack_the_mighty_manlifter_mangani_888_kicsi.jpg

A Trafó pincéjében üzemelő RoHAM Bár (Bp. 1094 Liliom u. 41) elég különleges estének ad otthon január 29-én: három stílus, hasonlóan tökös hozzáállással, meglepő vendégekkel és debütálásokkal!

A kőbányai zenesulis arcokból álló Amberjack profi módon keveri a manapság egyre népszerűbb vintage rockot, a bluest és a hard rockot a grunge súlyosságával. A pénteki koncerten Budai Benjámin zongoraművész is fellép velük, méghozzá Hammond-orgonával, és nem kicsit intenzív jelenléttel. Az egri The Mighty Manlifter zenéjében egyszerre van jelen a progrock, a Tool elszállós-megfejtős világa és a stoner rock lazasága. Mi több, mostanában a hardcorepunk ereje is: új énekesük, Mező Lajos „Gép” olyan kultikus hc zenekarokban tolta korábban, mint a Forcas vagy a Tisztán A Cél Felé. Az estet záró Mangani 888 pedig súlyos és sötét grunge-ot nyomat, stoner és doom rock hatásokkal – a fülbemászó refrének most még jobban ülni fognak, hiszen a mikrofonnál az idei év egyik legnagyobb visszatérője, a kilencvenes évek legendás hangszeres popcsapatának, az UP!-nak a torka, Újvári Péter áll! A buliba egy szerencsés ingyen belóghat, részletek a FB eseményben!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr688316612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum