RockStation

Hallgasd meg az Avantasia új albumát, nézd meg az új klipet!

2016. január 29. - sunthatneversets

avantasia_2015.jpg

Ma jelenik meg a Tobias Sammet nevével fémjelzett Avantasia új albuma Ghostlights címmel. Ahogy azt már megszokhattuk, ismét komplett sztárparádé lesz hallható a lemeze, hiszen azon közreműködik: Dee Snider (Twisted Sister), Geoff Tate (ex-Queensryche), Marco Hietala (Nightwish, Tarot), Sharon Den Adel (Within Temptation), Michael Kiske (Unisonic, ex-Helloween), Ronnie Atkins (Pretty Maids), Bob Catley (Magnum), Jorn Lande, Bruce Kulick (ex-KISS), Robert Mason (Warrant, ex-Lynch Mob), Herbie Langhans (Beyond The Bridge, Sinbreed), Oliver Hartmann és Sascha Paeth. 

Tobias Sammet a produkcióval tavasszal koncertezik, és van budapesti dátum is mégpedig április 4-én. A koncert állítólag 3 órás lesz. A Bild oldalán most a teljes lemez meghallgatható, melyről mi ITT írtunk, illetve van új videó is, ami a Mystery Of A Blood Red Rose című dalra készült.

avantasia_ghostlights.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr338328002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum