RockStation

Sinking in Strain - Itt egy új dal az Angertea-től

2016. január 30. - sunthatneversets

angertea_2016_1.jpg

Március 15-én, 4 évvel a legutóbbi album után, a finn Inverse Records gondozásában jelenik meg az Angertea ötödik nagylemeze, a Snakes in Blossom. A lemezen 10 dal lesz hallható, három dalban olyan vendégzenészek bukkannak, mint Jaksa Robi (Ektomorf), Franz Stahl (ex-Foo Fighters, Scream), Sarusi-Kis Flóra (jazzénekesnő), Csontos Peti (The Void) és Dióssy Ákos (Kispál És A Borz).

A felvételek a szegedi Black Hole Soundban, és a szentesi Murphy stúdióban történtek, míg a keverésért Vári Gábor felelt, aki a lemez producere is volt. A lemezen hallható lesz mindaz, amiről eddig az Angertea szólt, de lesznek rajta meglepő újdonságok is. Az első nyilvánosságra hozott dal a Sinking in Strain címet viseli és alább meg is hallgatható.

Az albumra az alábbi dalok kerülnek:

1. Snakes 2. Sinking in Strain 3. Seeds of Hell 4. Aquarium (feat.: Sarusi-Kis Flóra: ének, Csontos Péter/The Void/: cselló) 5. Orange Machine (feat.: Franz Stahl/ex-Foo Fighters, Scream/: gitárszóló, Jaksa Robi/Ektomorf/: perka 6. St. Andrew's Storm 7. The Song for Vengeance 8. Instancy 9. The Moon Encounter (feat.: Dióssy Ákos/Kispál És A Borz/: billentyű) 10. Tisza

angertea_snakes.jpg

A tavaszi lemezbemutató turné eddig meghirdetett állomásai(lesz még pár):

Március:
18. Szarvas, Zebra
19. Nagymágocs, Pinceklub

Április:
15. Eger, Zöld Pecsét
16. Budapest, Showbarlang
23. Békéscsaba, Csehó Romkocsma

Május:
7. Budapest, Dürer
20. Sárvár
21. Dunaújváros, Kaptár

Június:
3. Szeged
4. Szentes, Ifjusági ház

Július:
9. Tiszaalpár, Alpár Feszt. 20H

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr668330624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum