RockStation

Kamchatka Koncert Budapesten

2016. február 03. - rockstation

kamchatka_band_2015.jpg

A tavalyi majd’ telt házas koncertjük után Long Road Made Of Gold című új lemezével március 1-jén ismét hazánkba látogat a svéd blues-rock zseni Kamchatka. Gyakorlatilag kisebb megszakításokkal egy éve úton van a zenekar, ami egyáltalán nem meglepő, hisz hatalmas az érdeklődés irántuk egész Európában.

Itt egy kis ízelítő a tavalyi, fantasztikus hangulatból.

A lemezbemutató turné állandó vendége a holland Boudewijn Vincent Bonebakker általa életre hívott Gingerpig lesz. Vincent ismerős lehet a metál világból, hiszen a súlyos Gorefestnek volt a gitárosa. Rendkívüli korrekt bandáról van szó, koszos rockzenében utaznak, nem is akárhogy.

Hazai részről a szintén új lemezes Ozone Mama fog melegíteni.

A koncert a Dürer Kert 041-es termében lesz, jegyek kaphatók elővételben a CDPince-ben, a Wave-ben és a tixa.hu felületén. További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr978355084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum