RockStation

Phil Anselmo nélkül megy tovább a Down?

2016. február 05. - sunthatneversets

Down 2014 2.png

A fent kérdésre mi magunk meg is adnánk a választ: nem hinnénk. Még akkor sem, ha az énekes immáron másodszor is bocsánatot kért a a Dimebash gálán történt náci karlendítés és "whitepowerezés" miatt és azt javasolta társainak, hogy folytassák nélküle tovább és megígérte többet nem fordul elő hasonló dolog.

Phil Anselmo egyszer már bocsánatot kért a történtek miatt, amit a holland Fortarock fesztivál nem értékelt túlságosan, törölte programjából a zenekar fellépését, sőt most a csapat szülővárosában, New Orleansban jövő hétfőn esedékes koncertet is lemondta a szervező Civic Theater, a jegyeket visszaváltják és adományt nyújtanak át a helyi zsidó szövetségnek.

Később a csapat gitárosa Pepper Keenan is hivatalos közleményt tett közzé a Down honlapján. Ő elfogadja Anselmo bocsánatkérését, annak ellenére is, hogy elítéli az énekes viselkedését. Már csak a gitáros mondataiból sem gondolnánk, hogy a Down Phil Anselmo nélkül menne tovább, hiszen eleve gyerekkori barátok társaságáról van szó.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr558361960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gerocstomy 2016.02.05. 19:40:23

Kicsit mar túl van spirazva ez a dolog!En mar láttam őket de meg1x meglesnem ujra!

evighed 2016.02.06. 23:07:45

A civic theater gyorsan hazaadta a labdát. Valószínűleg nem találtak afroamerikai közösséget New Orleans-ban :D

hambig 2016.02.07. 16:23:00

@evighed: Nekem is valahogyan ez ugrott be. Emlékeim szerint kicsivel nagyobb fekete közösség van arrafelé, mint zsidó. De kártérítés nem jár indiánnak , négernek stb. csak a választott népnek.

evighed 2016.02.07. 20:57:34

@hambig: elsőre azt hittem, hogy fordítási hiba, de utánanéztem és tényleg így van. Elképesztően ikonikus, hogy egy olyan közösségnek gyűjtenek Anselmo "white power" beszólása után, akik fehérek és elég nagy hatalom koncentrálódik a kezükben. :D

evighed 2016.02.07. 21:01:10

Persze nem ikonikus (persze lehet) hanem IRÓNIKUS.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum