RockStation

Elkezdődtek az új KYPCK album stúdiós munkálatai

2016. február 06. - theshattered

kypck.jpgA volt Sentenced gitáros, Sami Lopakka által 2007-ben alapított finn doom metal zenekar, a KYPCK beköltözött a stúdióba, hogy felrántsa a 2014-es albumuk, az Имена на стене folytatását. Még nem tudni, hogy mikor jön ki az új anyag, de az biztos, hogy nem virágokról és méhecskékről írták meg az új anyagot sem a skandináv antihősök. Ha nem lenne még ismerős a formáció, itt kaphattok néhány érdekesebb infót a mellesleg elég érdekes zenei világú kvintettről.

Akkor mit is érdemes tudni látatlanban a KYPCK-ról? AK47-ből átalakított gitár, egyhúros basszusgitár, a szovjet időszak által ihletett orosz nyelvű szövegek, három album, négy videóklip, ezekhez pedig szibériai sírokon is túli fagyos hangulat... Röviden: nagyon várós lesz az új korong is! Akiknek pedig aki eddig kimaradtak volna, van még egy kis idejük pótolni a régebbi albumokat. Minden súlyt kedvelőnek ajánlott, doomstereknek pedig kötelező!

Most pedig jöjjön az első stúdiós videó:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr218363214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum