RockStation

Már nem kell sokáig várni a Deftones új lemezére

2016. február 06. - rockstation

deftones_2016.jpg

A többszörös platinalemezes és Grammy-nyertes Deftones legfrissebb albumára már nem kell sokáig várni: a Gore ugyanis április 8-án kerül a boltokba – jelentette be a napokban a zenekar. Az album producere Matt Hyde volt. A legnagyobb rajongók örömére pedig a korong mától előrendelhető. 

“Úgy érzem, hogy minden nagyképűséget mellőzve azt mondhatom, hogy ez az egyik legjobb lemezünk. Nem állítom persze, hogy a legeslegjobb, de abban biztos vagyok, hogy a dobogón van” - nyilatkozta Chino Moreno, a zenekar énekese.

Tavasszal, még a megjelenés előtt a csapat a tervek szerint egy hosszú turnéra indul. Útjuk során pedig olyan legendás fesztiválokat is érintenek majd, mint a Nova Rock, a  Rock AM Ring, vagy éppen a Download Festival, sőt a Wembley Arénában is tiszteletüket teszik a nyáron.

A legnagyobb gyűjtőknek pedig itt van még egy jó hír, hiszen a Gore nem csak CD-n, hanem bakeliten is kapható lesz! Így még szebben mutathat majd a polcokon. Új dal is van már Prayers/Triangels címmel és alább az album borítóját és a lemezre kerülő dalok címeit is megsasolhatjátok.

deftones_gore.jpg

Az albumra az alábbi dalok kerülnek:

01. Prayers/Triangles
02. Acid Hologram
03. Doomed User
04. Geometric Headdress
05. Hearts and Wires
06. Pittura Infamante
07. Xenon
08. (L)MIRL
09. Gore
10. Phantom Bride
11. Rubicon 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr508363554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2016.02.06. 15:29:07

Egy biztos, az hogy erre kíváncsibb vagyok mint a Metallica új albumára.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum