RockStation

Frontember nélkül maradt a Biohazard

2016. február 11. - sunthatneversets

biohazard_2014.jpg

Ugye azt már jó egy napja tudjuk, hogy előre nem látható okok miatt elmarad a Biohazard európai koncert körútja, köztük a budapesti koncert is. Nos mostanra kiderült, hogy mit ért előre nem látható okon a zenekar. A csapatból ugyanis távozott Scott Roberts énekes/basszusgitáros.

„Sajnálattal tudatjuk, hogy Scott Roberts már nem tagja a Biohazardnak, ezért egyelőre minden koncertünket töröltük. Amint van valami új hír, tájékoztatunk benneteket” - áll a csapat szűkszavú közleményében. A csapat elvileg idén új lemezre készült, legalábbis nekünk tavaly a Rockmaraton Billy Garziadei gitáros lelkesen mesélt erről, most egy darabig nyilván állnak a dolgok, amíg Scott Roberts utódját megtalálja a zenekar.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr768381062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum