RockStation

Öt underground hardcore koncertvideó, aminek aktualitása lehet

2016. február 14. - csubeszshuriken

0005678465_10.jpgValószínűleg nem volt szempont az FYA Fest megszervezésekor a karácsonyi szezon utáni szokásos fáradtság. Ugyanis az Államokban és azon belül is Tampa városában lezajló fesztivál időpontja január második és harmadik napja volt. A kicsit szokatlan napokra időzített fesztivál idén harmadik alkalommal nyitotta meg termeit a hardcore underground elkötelezettjeinek és mintegy 37 zenekart vonultatott fel a színpadán. Persze ma már rengeteg olyan ehhez hasonló fesztivál van, ahol remek felhozatallal büszkélkedhetnek a szervezők, de aminek apropóján mi most arra gondoltunk, hogy ennek hír értéke lehet az egyrészt az, hogy teljes hosszában felvett jó minőségű videók kerültek megosztásra a napokban a koncertekről, másrészt több fellépőnek is van vagy lehet számotokra aktualitása.

A fesztivál felhozatalában ott szerepelt a Rival Mob és az All Out War is az ismertebb nevek közül, de akikre elsősorban fel szeretné hívni ez a cikk a figyelmet az többek között a Freedom nevű első lemezes formáció. Ami valahol egy hiánypótlás is, ugyanis a friss Bostoni csapat egyszerűen csak Usa Hardcore címmel kiadott tavaly ősszel megjelenő anyaga talán az év egyik legjobb 17 perce volt a színtéren. Ebből pedig következik, hogy teljes koncertjük anyagát is ez a lemez teszi ki. A Protester és Red Death videóinak aktualitása pedig nem más, minthogy szolgálhatnak kedvcsináló gyanánt idehaza, hiszen a két banda együtt fog fellépni a nyáron Budapesten, méghozzá június 9. - én a gmkban más bandák társaságában. God's Hate szintén friss lemezes brigád. Metál hatásokban gazdag, combos, néhány napja megjelent lemezének címe Mass Murder, amiről itt mindjárt élőben is hallhattok néhány dalt. A Turnstile pedig az a banda, akikről korábbi cikkben már igaz tettünk említést, a tavaly megjelent Nonstop Feeling című remek lemezük kapcsán valahol, de a pozitív hangvételű, rugólábú brigád zenéjéről talán nem felelőtlenség kijelenteni, hogy megunhatatlan. Szóval mindenképpen velük zárnák az FYA fesztiválról általunk kiválogatott videók sorát.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr918386082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum