RockStation

Magasfokú fenyegetettség - Nézd meg a Black Dahlia Murder új videóját!

2016. február 18. - theshattered

tbdm_1.jpgMeglehetősen látványos köntöst kapott amcsi brutalizátorok legújabb videója. A Trevor Strnad vezette The Black Dahlia Murder ezúttal egy animációs, sztorizós videóval szórakoztatja az arra fogékonyakat, melyet Adam Avilla készített teljes egészében. A megfilmesítésre szánt szerzemény a tavalyi Abysmal Threat Level No. 3 című dala lett.

Avilla a következőképpen nyilatkozott a kisfilmről: "Nem sűrűn esik meg, hogy egy olyan zenekar kér meg, hogy alkoss meg 4 percnyi teljes őrületet az egyik új dalukra, akiket már 15 éve hallgatsz. Ez egyszerűen hihetetlen. Hatalmas megtiszteltetés. Nem mellesleg a dal is odaver!"

Strnad pedig a következőt tette hozzá: "Adam fantasztikus munkát végzett a Threat Level No. 3 ellenséges karakterének és sanyarú sorsának megalkotásával. Ez az eddig készült legjobb videónk és a legjobb az egészben, hogy végre nem a mi ocsmány pofánkat kell bámulnotok a filmben."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr908399800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum