RockStation

Nagaarum új lemeze az orosz Endless Winternél

2016. február 22. - sunthatneversets

nagaarum_promo2016.jpg

A tizenharmadik Nagaarum lemez három orosz kiadó kooperációjával jelenik meg CD-n, 300 darabra limitálva, jewel case tokban, 8 oldalas booklettel. A kiadást az Endless Winter, a GS Productions és a Frozen Lights intézi, és április elejére várható a megjelenés. A terjesztésben besegít a szintén orosz Satanath Records és idehaza a Neverheard Distro.

nagaarum_dim_cover.jpg

"Zeneileg az eddigi anyagaim keresztmetszetére lehet számítani, csak sokkal letisztultabb hangzással. Túlcsiszolva természetesen nem lesz, a dohosság, és a nyers él megmaradt, csak minden jobban értelmezhető és érthető ezúttal. A szövegvilágban a szokásos tudományos témák jelennek meg, amiken keresztül a D.I.M. egy 19-ik századi nagy orosz tudósnak állít konkrét emlékművet. A lemez megírása és felvétele, keverése plusz a grafikai kivetülés kereken három hét munkát jelentett, és az eddigiekhez hasonlóan minden a saját műhelyemben készült."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr218410142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum